You are here: Home » Business » Manuel til kommercielle reoler

Manuel til kommercielle reoler

Reoler, oversigt

Rummet er en værdifuld ressource i alle køkkener og forvaltningen af rummet skal håndteres omhyggeligt for at maksimere køkkenets effektivitet. Ofte er der bare ikke plads nok i et kommercielt køkken til at opbevare alt fra udstyr til bordservice og redskaber. Men gennem planlægning og udnyttelse af højre Ergolift reolsystemer kan dette problem håndteres korrekt og skabe en mere problemfri drift.

Stil

Vi leverer reoler i både open-wire og solide stilarter, i en række forskellige finish og materialer til hver.

Open-Wire Shelving

Fremragende til en omkostningseffektiv opbevaringsløsning. Denne stil er bedst til opbevaring af tørre varer.

Solid Shelving

Dyrere end open-wire reoler, men fremragende til opbevaring af kød, hvor man ikke ville have lækager til at forurene andre produkter.


Materiale

Forkromning – Forkromning er mest almindeligt set på open-wire reolenheder og tilføjer en tiltalende finish til hylderne som helhed.

Polymer/stål forstærket – også kendt som  epoxy belagte reoler, denne type bevarer overkommelige priser på forkromet reoler samtidig tilføje en anti-ætsende funktion.

Rustfrit stål – du kan købe rustfrie stål reolsystemer i både åben tråd og solide stilarter. Rustfrit stål er et fantastisk materiale til køkkener, da det er let at rengøre, ikke-magnetiske og korrosionsbestandige. Men det er også det dyreste materiale.


Reoler systemer

Stationary Shelving

De mest populære reolsystemer. Stationær reoler hviler på lige indlæg, der ikke tilbyder nogen mobilitet.

Mobile Shelving

Mobile reoler er hovedsagelig papirvarer hylder med den ekstra bonus for at have hjul til at støttesystemet. Dette tilføjer et stort lag af alsidighed og funktion til reoler systemet, herunder transport af tunge eller store produkter.

High Density Shelving

High density reoler, også kendt som track reoler, opererer fra samme koncept som mobile reoler. Men i stedet for at flytte hylde systemet rundt via hjul hylderne er fastgjort til et spor system. Hylderne kan monteres i en række forskellige måder, herunder til gulvet og loftet. Ud over dette, høj tæthed hylder ikke kræver en jævn gulv og er meget lettere at rengøre.

Wall-Mounted Shelving

Vægmonterede hylder er hylder monteret på en væg. De kan monteres i enhver højde for at imødekomme den specifikke situation. Dette reoler system er ideelt til walk in-køleskabe og er kendt for sin lette rengøring.


Dimensionering

Vi tilbyder hylder i et stort udvalg af størrelser til at rumme for de unikke forskelle og design af hvert køkken. Hylde længder spænder fra 24 “til 72”, mens hylde højde kan hæves op til 86 “og hylde dybder spænder fra 12” til 36 “. De mest populære hylde dimensioner for højde og dybde er 74 “og 18” – 24 “hhv. Før der træffes beslutning om, hvad reoler system størrelse er mest passende for dit køkken overveje, hvor meget plads du har dedikeret til opbevaring, og hvad præcis du vil være opbevaring.

Hvis du virkelig ønsker at maksimere din lagerplads gøre en skaleret tegning af det område, hvor du vil have din reoler til at gå.  Hvis du ikke er sikker på, hvordan du gør dette giver restaurant udstyr løsninger et opkald på 1-877-236-5780 og lad os hjælpe dig ud!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *