You are here: Home » Hus & Have » Terrassevarmerreparation: Råd og Fejl, Du Skal Undgå

Terrassevarmerreparation: Råd og Fejl, Du Skal Undgå

Hvis din terrassevarmer ikke virker, skal du ikke ringe til det pågældende terrassevarmerværksted endnu. Et par enkle ting kan du selv gøre for at spare et par hundrede dollars. Lav en rutinemæssig kontrol af alt, da problemet nogle gange kan være meget elementært. Undervurder dog ikke de sandsynlige årsager til problemer. Her er nogle fejl, der skal undgås, og nogle råd, når det kommer til reparation af Solamagic terrassevarmere.

hampton-bay-patio-conversation-sets-frs80413-st-64_1000

1 – Boringspilotlys

Bor aldrig pilotlyset. Du vil ikke være i stand til at kontrollere flammen, hvis den går ud af kontrol. Da dette er flammens vigtigste kilde, kan det være dyrt at pille ved det.

2 – Ikke at slukke for hovedkilden

Når du piller ved din terrassevarmer, skal du sørge for, at du slukker for hovedgaskontakten eller hovedafbryderen, hvis den kører på el. Hvis du ikke gør det, kan det forårsage skade.

3 – Brug af forkerte dele

Når du forsøger at reparere din terrassevarmer, skal du sørge for, at de dele, du udskifter, lever op til specifikationerne. Sørg altid for, at de er nøjagtigt de samme som dem, de udskifter. Du skal helst ikke nøjes med substitutioner, fordi det kan være dyrere i det lange løb, og din terrasseopvarmnings reparationsregning vil stige betydeligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *