You are here: Home » Lifestyle » 4 tips til at gøre legepladsen sjovere for børn

4 tips til at gøre legepladsen sjovere for børn

Vi elsker at arbejde med Uniqa legepladser, og intet gør os gladere end at være involveret i et spændende projekt som opfylder børnenes fantasier. I vores daglige arbejde, bruger vi linjer til at formidle og bibringe orden, maksimere plads og sikre sikkerhed, men et utal af legepladserne giver disse linjer et helt nyt formål – sjov.

f8eb3bb91a82035325c357552982637b

Her er vores bedste tips til hvordan du kan puste nyt liv i din legeplads.

1 – Lyt til børnene

Spørg børnene hvad de ønsker. Det lyder så åbenlyst og simpelt, men alt for ofte ser vi børnehaver, skoler og lokalbestyrelser udelukke børnene fra den kreative proces, hvilket fører til at det bliver rent gætteværk. I stedet, så forslår vi at du inkluderer børnene i designprocessen. Tal med dem. Spørg dem hvad de tror ville være sjovt. Se ind i deres hoveder. Blandt de besynderlige idéer, vil der helt sikkert være et par gennemførlige som kan fange deres opmærksom og give dem uendeligt sjov.

2 – Variation!

Hvor stort udvalg der er på din legeplads begrænses kun af din fantasi. Børn elsker anderledes og varieret aktivitet, så lav en hel masse forskellige ting for at skabe en mere udforskende oplevelse.

3 – Farve

Ved at give den hele armen med farve, så kan du puste nyt liv i en træt legeplads, eller give en ny legeting en wow-faktor.

4 – Tag kontakt til Coastline Markers i dag…

Vores team af specialister er klar til at arbejde med dig for at skabe en fangende, eventyrfyldt og sikker legeplads.

Vi kan hjælpe dig med at få mest ud af dine ressourcer, med budgetvenlige muligheder som ikke gør dig bankerot.

Så få gang i kreativiteten og ring til os for at få mere at vide om de tilgængelige muligheder.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *