You are here: Home » Hus & Have » Reparation af terrassevarmer: Tips og fejl, du skal undgå

Reparation af terrassevarmer: Tips og fejl, du skal undgå

Hvis din terrassevarmer ikke virker, behøver du ikke at ringe til terrassevarmer reparatøren lige med det samme. Der er nogle få simple ting, du selv kan gøre for at spare et par tusind kroner. Tjek bare de gængse ting, da problemet kan være meget elementært. Men du må heller ikke undervurdere de sandsynlige årsager til problemet. Her er nogle fejl, du skal undgå at lave, og nogle tips til reparation af terrassevarmeren.

Image result for patio heater

1 – Boring af vågeblusset

Du må aldrig bore vågeblusset. Du vil ikke kunne styre flammen, hvis den begynder at brænde ude af kontrol. Siden det er her, varmen kommer fra, kan det koste dig dyrt at rode med den.

2 – Ikke at slukke ved hovedafbryderen

Når du piller ved din terrassevarmer, skal du sørge for at slå gassen fra – eller hovedafbryderen, hvis den kører på elektricitet. Hvis du ikke gør det, kan du komme til skade.

3 – Brug af de forkerte reservedele

Når du reparerer din terrassevarmer fra Solamagic, skal du sørge for, at de dele, du erstatter med, passer til specifikationerne. Sørg altid for, at de er nøjagtigt de samme som dem, de erstatter. Så vidt som muligt må du ikke nøjes med erstatninger, da det kan koste mere i det lange løb, og regningen for at reparere din terrassevarmer vil være betydeligt større.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *