You are here: Home » Hus & Have » Sådan vælger du det bedste udendørs varmeapparat til baghaven

Sådan vælger du det bedste udendørs varmeapparat til baghaven

Et udendørs varmeapparat kan holde din terrasse og veranda varme nok til, at du kan nyde dem hele året. Men der er nogle vigtige ting, du skal overveje, når de køber et varmeapparat til udendørs brug.

Hvilken slags område vil du opvarme?

Hvis du planlægger at bruge en udendørs terrassevarmer til at opvarme et stort areal, skal du sørge for, at den er stor nok til at opvarme arealet effektivt. Den højde, hvorfra varmen fordeles, vil også påvirke, hvor stort et varmeapparat, du får brug for.

varmeapparat1

Hvis din terrasse for eksempel er relativt lille med plads til kun 5 eller 6 personer, kan en lille udendørs bordvarme holde området behageligt varmt. Men hvis du har brug for at opvarme en stor veranda med plads til 15 personer, bør du overveje at købe 2 eller 3 store terrassevarmere, der distribuerer varme fra et par meter over jorden.

 

Hvor ofte vil du bruge din terrassevarmer?

Hyppigheden, hvormed du vil underholde venner eller familie udendørs, kan i første omgang have indflydelse på, hvilken type og størrelse af terrassevarmer, du køber. Men husk, at mange varmeapparater er billige i dag. Du kan tit købe et varmeapparat i kommerciel størrelse til at opvarme et stort område for mindre end 2500 kr.

Med så billig en pris, skal du helst ikke basere din købsbeslutning udelukkende på, hvor ofte du vil være udenfor. Du kan faktisk finde, at du vil ønske at tilbringe mere tid udenfor, når du køber et udendørs varmeapparat, så du vil ønske, at du havde investeret i en mere pålidelig model.

Hvad skal du se efter i et udendørs varmeapparat?

Der er et par ting, du bør overveje, når du beslutter at købe et udendørs varmeapparat. Tænk først over din families sikkerhed. Mange terrassevarmere, især de store 210 cm høje varmeapparater er udstyret med en sikkerhedsforanstaltning, i tilfælde af at de vælter. Det vil sige, at hvis varmeapparatet vælter, slukkes der automatisk for gassen.

Sørg også for at købe et varmeapparat, der ikke kræver tilslutning til en stikkontakt, da dine gæster kan risikere at falde over dem. De fleste solidt lavede varmeapparater er bygget til at modstå vejrliget.

Men mens de fleste er sammensat af metalplader, kan du ofte finde varmeapparater, der er bygget med et særligt strukturelt system, der kan gøre varmeapparatet lettere at samle og mere praktisk at rengøre.

Afslapning med venner og familie i baghaven eller på terrassen kan være en god måde at underholder sig på og nyde aftenen. Med lidt planlægning og med hjælp fra tipsene ovenfor, kan du være sikker på, at din investering i en udendørs terrassevarmer fra SolaMagicShop vil give varme, når du har brug for det, og give dig mulighed for at nyde haven hele året.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *