You are here: Home » Business » Sådan betjenes en manuel palleløfter

Sådan betjenes en manuel palleløfter

Image result for pallet jack

  • Du skal starte med at stå bagved palleløfteren, for det er herfra, du styrer den. Palleløfteren har en lang, lodret stang, der skulle stikke lige op med et håndtag i den øverste runde del, et håndtag, der bruges til at sætte gaflerne (de lange flade metalstænger nederst) ned på gulvet, så du kan løfte pallelæsset.
  • Du skal derefter trykke på håndtaget, så du kan sænke gaflerne. Du vil ikke se gaflerne bevæge sig, hvis de allerede er i laveste position. De bør være 3-5 cm over gulvet.
  • Placer gaflerne under slisken eller pallen ved at køre dem under åbningerne nederst på pallen.
  • Brug håndtaget til at løfte læsset/pallen. Når gaflerne er under pallen skal du trække styrestangen hen mod dig og væk fra læsset, så du kan styre. Sørg altid for, at der er ryddeligt mellem hylderne og på gange, så man kan gå sikkert igennem.

Tips som Ergolift.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *