You are here: Home » Gør-det-selv » Almindelige problemer med carport byggesæt

Almindelige problemer med carport byggesæt

Der er heldigvis ikke mange udbredte problemer med carport byggesæt fra Bases. Fabrikanterne gør sig stor umage for at sikre, at kunderne får alt, hvad de kan få brug for, så de kan bygge deres gør-det-selv kit korrekt og sikkert. Nogle af de problemer, der kan opstå, er anført nedenfor.

Резултат с изображение за carport

Bøjede bærestolper

Hvis dit carport byggesæt bliver leveret med en bøjet bærestolpe, skal du kontakte fabrikanten for at få en erstatningsstolpe. Det sker undertiden, at byggesæt bliver beskadigede under forsendelsen på grund af forkert pakning eller hårdhændet behandling. Du må ikke bygge din carport med bøjede støttestolper. Dette vil svække byggeriets integriteten.

Manglende eller ødelagt isenkram

Du kan komme ud for manglende isenkram, når dit carport byggesæt ankommer. De fleste af materialerne vil være pænt pakket ned i en eller to separate poser eller kasser. Det vil tydeligt fremgå af anvisningerne, hvad du har brug for, og hvor meget der medfølger. Det er meget sjældent, at der mangler materialer i byggesættene. Mange virksomheder medsender faktisk ekstra isenkram for at erstatte eventuelle småting, der måtte blive beskadiget under installationen eller under forsendelsen.

Manglende dele

Alle carport byggesæt leveres med opmålte og præfabrikerede dele. Dette er det, der gør, at de er fantastisk gør-det-selv projekter. Hvis nogen af disse dele eller stykker mangler, vil du ikke kunne bygge strukturen. Mens du venter på, at fabrikanten skal sende det manglende stykke, kan du bygge det, du kan, uden det manglende stykke.

Резултат с изображение за carport

For lang byggetid

Gør-det-selv carport byggesæt angiver en anbefalet tid, det bør tage at samle strukturen. Hvis den, der samler sættet ikke ved, hvordan man bruger værktøjet, eller hvordan strukturen skal se ud, kan der gå længere tid end den angivne. Hvis en person på den anden side er meget dygtig og før har sammensat disse byggesæt, er der gode chancer for, at det ikke kommer til at tage så lang tid. Det er mere sandsynligt, at projektet vil blive afsluttet hurtigt. De angivne tider er bare et skøn, og man skal tage erfaringen i betragtning.

Brug for mere hjælp end anbefalet

Der stod i anvisningerne, at der kun skal to personer til at bygge carporten, men du endte med at få brug for fire. Det er det samme som tidsproblemet. Hvis du har fire folk til at hjælpe dig, som aldrig har bygget noget, er det meget muligt, at to mennesker, der er dygtige til at bygge, kunne samle carporten.

Anvisninger er Ikke inkluderet eller er beskadigede

Dette kan faktisk kan være et af de mest almindelige problemer med et gør-det-selv byggesæt. Hvis vejledningen ikke er pakket ordentligt, er det meget muligt, at den kan blive beskadiget af varen. Hvis du modtager et byggesæt uden instruktioner, eller hvis de ikke er læselige, så ringe til virksomheden og få dem tilsendt. De skulle kunne faxe eller maile dem til dig, så du ikke behøver at vente på, at de kommer med posten.

Der er generelt ikke mange problemer forbundet med carport byggesæt, men i tilfælde af at du får problemer med dit, bør fabrikantens kundeservice kunne hjælpe dig med at løse eventuelle problemer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *